Treballi amb Nosaltres

 Considerem que A. Bianchini Ingeniero S.A. és una empresa única. Investiguem, dissenyem, fabriquem, subministrem i construïm solucions d’enginyeria en molts sectors. Cada projecte en el qual treballem és únic i aquesta varietat vol dir que cada dia és diferent. La nostra singularitat prové del nostre coneixement. Això es combina amb una gamma de productes de qualitat per a resoldre els problemes dels clients, incloent murs de contenció, reforç de sòls, control de l’erosió, la mitigació de despreniments de rocs, productes d’acer revestit metàl·licament amb zinc o aliatges de zinc i alumini o amb revestiments orgànics i molt més. Els enginyers que operen dins les nostres subsidiàries locals, formen una xarxa global d’experts. Realment oferim capacitat global amb coneixement local. 

Per què has de unir-te a nosaltres? 

Hem crescut considerablement en els últims 10 anys, diversificant-nos geogràficament i en els sectors comercials on prestem els nostres serveis. 

Cada dia, els nostres enginyers resolen els problemes tècnics a què s’enfronten els nostres clients. 

Aquests enginyers treballen colze a colze amb els nostres equips comercials. Creiem que aquest entorn dinàmic és un lloc interessant per treballar, envoltat de professionals motivats i competents. 

El Que Busquem 

Sempre estem interessats en escoltar les persones amb talent de moltes disciplines per continuar amb el nostre creixement. 

Al ser una empresa global, alguns rols impliquen treball internacional. Principalment el nostre objectiu és reclutar des del nostre sistema per proporcionar carreres professionals als nostres col·legues competents.

En relació als nostres llocs tècnics, el més útil és tenir experiència (o formació) en enginyeria civil i geotècnia o industrial. 

Altres funcions, entre elles comercial i màrqueting; mentre que a l’àrea financera i administrativa requereixen d’altres habilitats. Si volen conèixer les posicions actualment disponibles si us plau posis en contacte amb nosaltres.