Termes i condicions

  1. Els nostres llocs web

Pot navegar per els nostres llocs web per fer-se una idea global dels serveis i productes que oferim. Pot navegar lliurement pels nostres llocs web o registrar-se com usuari si vol tenir accés a informació addicional sobre el nostre negoci. Si voleu registrar-se com usuari, també pot subscriure al nostre butlletí de notícies gratuït i acceptar rebre correus electrònics nostres amb ofertes i promocions que podrien ser-li d’interès. 

  1. Acceptació dels termes i condicions

Ha de saber que a l’utilitzar els nostres llocs web està contraient un acord legal amb nosaltres. Haurà de mantenir en secret la contrasenya i no compartir un compte amb ningú més. La informació a la qual té accés pertany a A. Bianchini Ingeniero S.A. Per tant, no ha compartir-la o utilitzar-la per a fins comercials amb tercers sense el nostre consentiment. 

  1. Bianchini Ingeniero S.A. es reserva tots els seus drets de propietat intel·lectual. Altres marques comercials i logotips utilitzats en relació amb els nostres llocs web poden ser marques comercials dels seus respectius propietaris.

Així mateix, vostè accepta la nostra Política de Privacitat, en la qual es detalla com recopilem, utilitzem, compartim i emmagatzemem la informació personal que vostè ens facilita. 

Aquest acord inclou els presents Termes i Condicions i la Política de Privadesa, i pot ser modificat periòdicament per A. Bianchini Ingeniero S.A.

  1. Elegibilitat del servei

Al registrar-se en els nostres llocs web, confirma que vostè és major de 18 anys i que està en condicions de contreure aquest acord, de conformitat amb les següents condicions.

  1. Enllaços a altres llocs web

En els nostres llocs web podrà trobar enllaços a altres llocs web. Tingueu en compte que cada un d’aquests llocs web té les seves pròpies normatives i política de privacitat. Llegiu-lo amb atenció. No ens fem responsables dels continguts existents en els llocs web als quals pugui accedir des dels llocs web d’A Bianchini Ingeniero S.A. 

  1. Marques comercials i drets d’autor

Les marques comercials, logotips i marques de servei que apareixen en aquest lloc web són marques registrades i no registrades d’A Bianchini Ingeniero S.A., dels seus llicenciats o proveïdors de contingut, o d’altres tercers. Totes aquestes marques comercials, logotips i marques de servei són propietat dels seus respectius propietaris. Res del que conté aquest lloc ha d’interpretar-se com una concessió -per implicació, impediment o d’una altra manera- de qualsevol llicència o dret a utilitzar qualsevol marca comercial, logotip o marca de servei que apareix en el lloc sense el consentiment previ i per escrit de propietari, tret que aquí es descrigui d’una altra manera. A. Bianchini Ingeniero S.A. es reserva tots els drets no expressament concedits en i per al lloc i el seu contingut. Aquest lloc i tots els seus continguts, inclosos -a mer títol enunciatiu- seus textos, dissenys, gràfics, interfícies i codis, així com la selecció i disposició d’aquests, estan protegits com un recull d’acord amb la legislació sobre propietat intel·lectual a Espanya i Portugal. Totes les dades tècniques utilitzades per A. Bianchini Ingeniero S.A. per al treball de disseny es van obtenir de forma legal o van ser de lliure accés a tercers.

  1. Limitació de responsabilitat

 Vostè entén i accepta que assumeix plena responsabilitat per l’ús que realitzi de el lloc. Vostè entén i accepta que qualsevol informació que envieu o rebeu durant el seu ús de el lloc pot ser que no sigui segura. Vostè entén i accepta que l’ús de el lloc correrà pel seu propi compte i risc i que el lloc està disponible per a vostè sense cap cost. Havent reconegut tot això, vostè entén i accepta que, en la major mesura permesa per la llei aplicable, ni A. Bianchini Ingeniero S.A. ni els seus socis, proveïdors o proveïdors de continguts de tercers seran responsables davant cap dany directe, indirecte, punitiu, exemplar, incidental, especial o conseqüencial, ni davant d’altres danys derivats de o relacionats amb el lloc, o qualsevol altre lloc a què accedeixi a través d’un enllaç des d’aquest lloc, o qualsevol acció que prenguem o no com a conseqüència de les comunicacions que ens enviï a nosaltres, o el retard o impossibilitat de fer servir el lloc, o respecte de qualsevol informació, productes o serveis anunciats en o obtinguts a través de el lloc, o la supressió de qualsevol material enviat o publicat en el lloc, o davant altres danys derivats de l’ús de el lloc, tant si es basa en contracte, greuge, responsabilitat estricta o d’una altra manera. Aquest avís legal és aplicable, sense limitació, a qualsevol dany o perjudici derivat de qualsevol falla en el rendiment, error, omissió, interrupció, supressió, defecte, demora en l’operació o transmissió, virus informàtics, corrupció d’arxius, error de comunicació en línia, interrupció de la xarxa o el sistema, pèrdua de beneficis, robatori, destrucció, accés no autoritzat, alteració, pèrdua o us de qualsevol registre o dada, així com de qualsevol altre pèrdua tangible o intangible.

  1. Llei aplicable i resolució de controvèrsies

Vostè accepta que la legislació espanyola regirà exclusivament qualsevol controvèrsia derivada d’aquest acord i l’ús del nostre lloc web. 

En l’improbable cas que es produís un litigi judicial, es resoldrà davant del Tribunal de Barcelona, a Espanya.

  1. Com pot contactar-nos?

En el cas en que necessiti posar-se en contacte amb nosaltres, no dubti en fer-ho en la següent adreça:

  1. Bianchini Ingeniero S.A.

Gran Vial, n.º 8

08170 Montornès del Vallès (Barcelona), Espanya