MATALASSOS ‘RENO’ DE DOBLE TRENAT

   El nom d’una de las primeres intervencions portades a terme per Maccaferri fa 140 anys, foren els matalassos Reno (Reno Mattress®), i ara és sinònim d’obres hidràuliques i projectes de protecció de l’erosió a arreu del mon.

   Els nostres matalassos Reno són gàbies teixides amb malla hexagonal de doble trenat de filferro d’acer Galmac® C3. El lliuren plegats, s’uneixen i després s’omplen de pedra a peu d’obra per formar estructures monolítiques flexibles i permeables tals com proteccions de ribes de rius i control de l’erosió de ribes de canals. Els matalassos Reno es divideixen en cel·les repartides de manera uniforme mitjançant diafragmes.

   Els nostres matalassos Reno (Reno Mattress®) estan fets amb filferro d’acer d’alta qualitat, amb un galvanitzat amb aliatge de Zn90-Al10 d’alta resistència per lliurar una protecció contra la corrosió a llarg termini. S’aplica a més un revestiment polimèric com protecció addicional per matalassos que vagin a utilitzar-se en entorns més agressius o bé a on calgui una vida útil major.

 

   Hem afegit a la nostra gama de recobriments el nostre nou revestiment de polímer Polimac® per oferir una solució per aquells projectes que requereixen millors rendiments ambientals i tècnics que el PVC i que els productes de malla amb recobriments orgànics existents al mercat.

   Els nostres matalassos Reno es produeixen a les fàbriques del grup Maccaferri d’arreu del mon. El sistema de gestió i producció està certificat segons la norma ISO 9001.

   A les fàbriques triades, la malla es produeix segons el RCP – Reglament de construcció de producte 305/2011, amb marcatge CE de conformitat amb ETA-09/0414. El sistema de gestió i producció està certificat segons la norma ISO 9001.