ROCKFALL – MALLES EN CORTINA (DT I STEELGRID®)

Malla Doble Trenat

   La nostra malla de Doble Trenat és un element essencial per la mitigació de despreniments.

   Utilitzada fa més de 50 anys, la nostra malla DT està teixida en hexagonal amb filferro d’acer i doble trenat i s’utilitza com cortina per evitar que rocs i runa caiguin sobre carreteres i vies fèrries

   Gràcies a les característiques del doble trenat, la malla de filferro d’acer pot resistir la força de perforació de rocs que cauen i sense destrenar-se en cas de ruptura del filferro.

   Hem afegit a la nostra gama de recobriments el nostre nou revestiment de polímer Polimac® per oferir una solució per projectes que requereixen millors rendiments ambientals i tècnics que el PVC i els productes de malla amb recobriment orgànics existents en el mercat.

   La nostra malla DT es fabrica a la nostra planta de Montornès i a la resta de plantes del grup Maccaferri. A les fàbriques, la malla es produeix en complimento amb el RCP – Reglament de construcció de producte 305/2011. El sistema de gestió i la producció estan certificats segons la norma ISO 9001.

Malla de Alta Resistència Steelgrid ®

Steelgrid®

   Steelgrid® es una malla d’acer d’alta resistència i rigidesa que combina la versatilitat i beneficis pràctics de la malla de doble trenat amb l’excepcional rigidesa i durabilitat mecànica dels cables d’acer d’alta resistència a la tracció. Els cables d’acer són teixits en la seva integritat a la malla de doble trenat durant la fabricació formant un sol producte fàcil de instal·lar.

   Steelgrid® s’utilitza comunament com cortina i bulonada com sosteniment flexible d’alta resistència.

   El sistema té protecció contra la corrosió integral que compren GalMac® C3, (aleació d’alumini i zinc – Advanced metallic coated), altament resistent a la corrosió.

Hi ha dues variants de Steelgrid®

  • Geocompost Steelgrid® MO (una sola orientació): inclou els cables d’acer integrats longitudinalment en la malla de doble trenat, el filferro de bores i també en el centre del rotlle.

   Steelgrid® ofereix estavis de temps i cost durant la instal.lació degut a la integració dels cables d’acer dins la malla.

Steelgrid HR

   El nou sistema Steelgrid® HR és un innovador sistema complert per els treballs de consolidació i mitigació de despreniments de rocs en talusos. S’emprea com cortina o bulonada com sosteniment flexible d’alta rigidesa (poca deformació) quan les càrregues previstes superan la capacitat de les mallas DT tradicionals.

   El sistema Steelgrid® HR combina la malla de filferro d’acer d’alta resistència que, instalada amb plaques d’anclatge, perns en U especifics i conectors de malla HR Link®.

   Steelgrid® HR és un gran avanç en la tecnologia dels compostos de malla. Ofereix una elevada rigidesa: alta resistència a la tracció i alta resistència al punxonament amb Baixa deformació.

   Aquesta malla patentada és l’enginyosa combinació de malla de filferro d’acer de doble trenat i cables d’alta resistència a la tracció (1770N / mm2) en un únic producte facil d’instalar.

   Steelgrid® HR està disponible en una varietat de resistencies (fins 180kN/m en resistència a la tracció i fins 155 kN/m en resistència al punxonament), permeten als dissenyadors optimitzar les solucions tècniques.

El producte està disponible en dos nivels de resistència a la corrosió:

  • Steelgrid® HR: Malla de filferros i cables galvanitzats amb aleació GalMac® C3 (Zn90/Al10)
  • Steelgrid® HR-PVC: Com Steelgrid® HR pero amb recubriment de polimer continu adicional per malla i cables.

   Quan les condicionss de l’obra siguin més agresives (per exemple, a la vora del mar), o el projecte requereixi una vida més llarga que la oferta pel recubrimento GalMac® C3 (Zn90/Al10), el Steelgrid® HR-PVC recubert orgànicament és excepcionalment capaç d’oferir un millor rendimento a llarg plaç.

   La instal.lació de Steelgrid® HR és senzilla: els cables laterals adjacents de malla no tenen que sobreposarse reduint el desperdici de producte i estalviant costos de instal.lació i temps en comparació amb altres malles.